• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Kees Smit Tuinmeubelen steunt Villa Pardoes

Een verblijf in Villa Pardoes is voor gezinnen met ernstig zieke kinderen van onschatbare waarde. Dit is waarom Kees Smit Tuinmeubelen, samen met andere bedrijven en donateurs, Villa Pardoes steunt. Onlangs brachten we een bezoek aan Villa Pardoes. Dit bezoek, waarbij we ook in gesprek kwamen met een gezin dat er verbleef, heeft op ons een diepe indruk achtergelaten. Hieronder lees je hier meer over en lees je ook hoe je met een bijdrage, groot of klein, een lichtpuntje voor deze gezinnen kunt zijn.

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een onvergetelijke gratis vakantie. Even een weekje geen ‘gedokter’ maar samen met hun ouders, broertjes en zusjes, genieten van een onbezorgde week. Op jaarbasis bezorgt Villa Pardoes, met hulp van sponsoren en donateurs, zo’n 600 gezinnen een onvergetelijke vakantie. Het voelt fijn om hier met heel veel andere donateurs aan bij te kunnen dragen.

Een verblijf in Villa Pardoes is van onschatbare waarde

Dat een week verblijven van onschatbare waarde is, blijkt wel uit het verhaal van de ouders van Valerie, die samen met hun twee kinderen bij Villa Pardoes verbleven. Ivo Beuvink (teamleider Zakelijk) trof hen tijdens zijn bezoek aan de Villa. Ivo vertelt hierover: “Toen ik hoorde wat een verblijf aan de Villa persoonlijk voor dit gezin betekent, kwam dit pas echt bij mij binnen. Natuurlijk weet ik wat Villa Pardoes doet, maar zo’n persoonlijk verhaal raakt enorm. Ik heb erover nagedacht hoe we ervoor kunnen zorgen dat nog veel meer mensen en bedrijven Villa Pardoes gaan steunen. Ik denk dat het verhaal van de ouders van Valerie hieraan gaat bijdragen. Daarom deel ik met toestemming van de ouders van Valerie hun verhaal.”

Een verblijf aan Villa Pardoes vanuit de praktijk

Moeder Tessa: “Het is nauwelijks in woorden te omschrijven wat het voor ons betekent om in Villa Pardoes te zijn. Onze dochter Valerie is ernstig, levensbedreigend ziek. Zij is vier jaar geleden geboren met een meervoudig complexe hartafwijking. Alle onderzoeken, behandelingen, opnames en complicaties hebben grote invloed op haar levenskwaliteit, levensverwachting en ons hele gezinsleven.

Een week Villa Pardoes betekent voor ons als gezin een week waarin alles mag en even helemaal niets moet. Valerie en haar zusje Karlijn kunnen de hele dag onbezorgd spelen en vinden speelkameraadjes bij de andere kinderen in de Villa. Als ouders genieten wij van de vrijheid die onze kinderen ervaren en het plezier dat ze hebben. Daarnaast vinden wij veel steun en erkenning bij ouders van andere gezinnen en dat is zo ontzettend fijn!

Een verblijf in de sprookjesachtige Villa, met veel (speel) mogelijkheden en activiteiten en een prachtig aangelegde tuin met verschillende speeltoestellen, zorgt voor eindeloos speelplezier. Daarnaast hebben we onbeperkt gratis toegang tot de Efteling en gratis entree voor verschillende andere parken, zoals Toverland en Safaripark Beekse Bergen.

Het is hier echt magisch. We maken eindeloos veel mooie, nieuwe herinneringen en die neemt niemand ons ooit meer af. Zo is de Villa niet maar één week in ons leven, maar altijd. Ook als we straks weer thuis zijn.

Vakantieweek van onschatbare waarde

Op de vraag wat ze wil zeggen tegen de mensen en bedrijven die overwegen om Villa Pardoes te ondersteunen antwoordt ze: Een bezoek aan Villa Pardoes is zo bijzonder fijn en mooi dat wij dat bijna niet kunnen omschrijven in woorden. De Villa zorgt voor rust, verwondering, plezier, eindeloos veel genietmomenten en zoveel mooie, nieuwe herinneringen. En al deze mooie dingen beleefden wij niet alleen daar, maar herbeleven wij, door de herinneringen die we maakten, thuis nog steeds.

Wij gunnen alle gezinnen met een ernstig ziek kind ook zo’n fantastische, onvergetelijke week toe. En daarom, voor iedereen die wil en kan steunen, hoe groot of klein ook; doe het, alsjeblieft! En geef daarmee al deze gezinnen, die in het dagelijks leven zo moeten strijden en vechten, een vakantieweek van onschatbare waarde cadeau.”

Olievlek

Ivo Beuvink: “Met het delen van dit verhaal hopen wij de olievlek verder te verspreiden zodat nog meer gezinnen kunnen genieten van een onbezorgde week samen. Vanuit Kees Smit Tuinmeubelen hebben we de terrassen van de twaalf vakantiewoningen voorzien van nieuwe tuinmeubelen, zodat de gezinnen die er verblijven optimaal kunnen genieten van het buitenleven.”

Wil jij ook een lichtpuntje zijn voor deze gezinnen? Op villapardoes.nl/help-mee lees je hoe je kunt bijdragen.