Kees Smit Tuinmeubelen winnaar thuiswinkel Award 2016

kees-smit-tuinmeubelen-winnaar-thuiswinkel-award-2016

De webwinkel van Kees Smit Tuinmeubelen is bekroond met de Thuiswinkel Award XS 2016 in de categorie Wonen & Tuin. Tijdens de feestelijke uitreiking op 10 maart 2016 mocht Kees Smit deze prestigieuze publieksprijs ontvangen uit handen van Jan Joost van Gangelen. Klanten beoordeelden de webshop van Kees Smit als beste in de categorie Wonen & Tuin. "We hebben deze prijs gewonnen dankzij onze klanten en dat zien we als een groot compliment!", aldus E-commerce & Marketing Director Mitchel Oude Nijhuis.

Op de goede weg

Oude Nijhuis: "Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan onze klanten en wij willen deze optimaal bedienen. Wij vragen klanten ook altijd om ons te beoordelen na een aankoop. Hierdoor zijn wij in staat om verbeterpunten in kaart te brengen en proactief op te pakken. Met het winnen van de Thuiswinkel Award XS laten we nógmaals zien dat we op de goede weg zijn. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op onze webshop!"

Nationale Thuiswinkel Awards

De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel. Bij deze awards kunnen klanten webshops beoordelen op verschillende aspecten. Binnen elke categorie wordt een winnaar gekozen die deze publieksprijs in ontvangst mag nemen.