• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Nieuwbouw distributiecentrum en kantoren XL Businesspark afgerond

Klaar is Kees! Het nieuwe distributiecentrum met een foodprint van 30.000 m2, een effectieve opslagcapaciteit van 85.000 m2, 32 laaddocks en een kantoorruimte van 1800 m2 is opgeleverd en in gebruik genomen.

De 32 laad- en losdocks zijn flexibel in te zetten voor de ontvangst en de verzending van tuinmeubelen. Aan de zijkant van het pand bevinden zich 3 afhaalpunten voor klanten. Hier zijn tevens de parkeerplaatsen voor de medewerkers en de bezoekers. Het kantorendeel bestaat uit twee verdiepingen. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het pand (vanaf de A35 gezien). Met deze nieuwe locatie hoopt Kees Smit Tuinmeubelen de groei beter te kunnen faciliteren en weer dat stapje verder te gaan in de klantbeleving.

Henk Smit (algemeen directeur): “Zonder de goede basis, die er in het verleden door mijn familie en veel collega’s die er nu nog werken is gelegd, maar ook dankzij alle nieuwe collega’s, zouden we als bedrijf niet staan waar we nu staan. Het teamgevoel is erg sterk. Zelfs in de afgelopen ruim anderhalf jaar waarin we elkaar veel minder hebben gezien, is het teamgevoel blijven bestaan. Misschien zelfs nog wel groter geworden. Het is deze kracht die Kees Smit tot een succes maakt. Omdat onze medewerkers hier iedere dag hun steentje aan bijdragen, hebben we hen ‘vereeuwigd’ in ons nieuwe distributiecentrum.

Alles over de nieuwbouw van het distributiecentrum en kantoren XL Businesspark Almelo

Benieuwd naar hoe de nieuwbouw is verlopen? En hoe onze bouwpartners naar het project kijken?