• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Uitbreiding directieteam Kees Smit Tuinmeubelen

uitbreiding-directieteam

Kees Smit Tuinmeubelen groeit. En hoe… De snelle groei maakt dat we in juni op zoek zijn gegaan naar drie nieuwe directeuren ter versterking van het huidige directieteam, dat naast Henk Smit bestaat uit Mitchel Oude Nijhuis en Ohannes Malihas (beide mede-eigenaar). Onlangs zijn er twee nieuwe directeuren benoemd. Wij stellen ze graag aan je voor.

Nieuwe directeuren

Per 1 november start Wilma de Goede als Financieel Directeur.
Per 1 december start Arnold van der Meer als Logistiek Directeur.

De vacature voor Directeur Inkoop is op dit moment nog vacant.
Wilma en Arnold brengen allebei de nodige kennis en ervaring mee die ons helpen onze organisatie verder te professionaliseren in de snelle groei die we doormaken. Ben je nieuwsgierig naar wie Wilma de Goede en Arnold van der Meer zijn? Lees dan verder.

Meer over Wilma de Goede

Zoals je op de foto ziet is Wilma op dit moment de enige dame in het directieteam, maar daar heeft ze geen enkele moeite mee. Ze staat haar mannetje wel. Zo heeft ze lange tijd voor de Big Four (de grootste accountantsorganisaties) gewerkt en heeft daarnaast ruime ervaring als financieel eindverantwoordelijke bij branchegerelateerde ondernemingen.

Wilma over haar overstap naar Kees Smit: “Toen ik werd getipt dat dit bedrijf goed bij mij zou passen ben ik mij meer gaan verdiepen in Kees Smit Tuinmeubelen. Uiteraard kende ik het bedrijf al wel vanuit mijn tijd bij Hartman, maar ik had geen idee dat de onderneming zo groot was. Achter de schermen is het veel omvangrijker dan het van buitenaf lijkt. Na mijn kennismaking met het jonge, enthousiaste, ambitieuze en gedreven directieteam had ik mijn keuze dan ook snel gemaakt. Dit familiebedrijf, waarin het familiegevoel door de hele onderneming ademt, is een bedrijf dat inderdaad goed bij mij past. Ik voel naast warmte tegelijkertijd een enorme drive. Ik kijk er dan ook naar uit om een bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren en de groei van deze organisatie.”

Meer over Arnold van der Meer

Ook Arnold brengt veel ervaring mee vanuit zijn tijd bij VF Corporation (overkoepelende organisatie van Timberland), waar hij eindverantwoordelijk was voor meerdere distributiecentra’s in binnen- en buitenland.

Arnold vertelt hierover: “Nadat ik Henk Smit een aantal jaren geleden leerde kennen, ben ik het bedrijf wat meer gaan volgen en hebben we contact gehouden. Ondanks de doorgroeimogelijkheden bij mijn vorige werkgever heb ik er bewust voor gekozen om de overstap naar Kees Smit te maken. De persoonlijke en informele sfeer in combinatie met het enthousiasme en de uitgesproken ambitie van het jonge directieteam spreekt mij erg aan. Ik krijg veel energie van de kansen die ik binnen Kees Smit zie. Daarnaast vind ik het belangrijk mee te kunnen praten over de missie, visie en strategie. Ik zie ernaar uit om hier samen verdere invulling aan te geven.

Wat ik meebreng? Ik denk dat ik goede ondersteuning kan bieden in het verder verwezenlijken van de ambities. Daarnaast breng ik de nodige ervaring en een stuk ‘mens’ mee. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan.”

Meer over Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid van een regionaal bedrijf in Almelo, naar een internationale speler met fysieke vestigingen in Almelo en Amersfoort en webshops in drie verschillende landen. Volgend jaar wordt gestart met de bouw van een nieuw bedrijfspand op XL Businesspark, dé logistieke hotspot van Twente, waar de totale organisatie volledig onder één dak wordt ondergebracht.