• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Cultuur

Kees Smit Tuinmeubelen is een ambitieus bedrijf dat de laatste jaren flink gegroeid is. Dit hebben we mede te danken aan de mooie basis die er in het verleden door de vader van Kees en veel collega’s die er nu nog werken, is gelegd. We zijn groot geworden door klein te blijven. Hiermee doelen we op persoonlijke aandacht voor onze medewerkers, klanten en partners. Wij vinden het belangrijk om hen een goed gevoel te geven bij ons bedrijf en van iedereen een ambassadeur te maken. Zij spelen hierin een hele belangrijke rol en stellen iedere dag alles in het werk om het puntje op de i te zetten. Het familiegevoel dat heerst binnen het bedrijf is sterk. Bij #TEAMKEES maak je onderdeel uit van een warm gezelschap.

Wat drijft ons?

Hieronder tref je onze kernwaarden aan. Deze beschrijven waar we voor staan
en waarom we doen wat we doen.

Continu verbeteren is de modus waarin je de ruimte krijgt om het telkens weer een stapje beter en mooier te maken. Als organisatie, maar ook als persoon.

Aandacht is de basis voor alles wat we doen. We hebben zorg en respect voor de wereld en de mensen om ons heen, voor elkaar en voor onszelf. Ook onze producten en middelen worden met dezelfde zorg behandeld

Samen zorgt voor teamgevoel en plezier. Binnen ons team zijn we er voor elkaar en voelt iedereen zich betrokken. We kennen geen individuele successen. Samen met onze partners bouwen we aan duurzame relaties en komen we tot het beste resultaat.

Eigenaarschap is verantwoordelijkheid. Door een proactieve houding ben je persoonlijk in staat om het verschil te maken. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak en afdeling, maar ook voor het geheel.

Vacatures

Om ‘het buitenleven op z'n mooist te beloven' en vanwege de snelle groei zijn we met enige regelmaat op zoek naar collega’s die #TEAMKEES komen versterken. Ben of ken jij degene die wij zoeken?