Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Blauw
 • Manifesto Saluzzo lounge tuinbank 127cm

  Manifesto Saluzzo lounge tuinbank 127cm

  Hemels Blauw
  1

  299,-

  129,-

Blauwe tuinbanken

Geniet in het vervolg van uw eigen tuinbank met een blauwe (lounge) tuinbank van Kees Smit Tuinmeubelen. Het is een kleur voor mensen die van een koele, maar natuurlijke kleur houden. Leg een paar kleurrijke sierkussens in de bank. Dit maakt de bank een sfeervol plaatje. Wilt u ook met de voeten hoog? Kijk dan eens naar een bijpassende blauwe voetenbank. Dit maakt het helemaal compleet.

Onderhoud van tuinbanken

Wij raden aan tuinbanken twee keer per jaar een grote schoonmaakbeurt te geven. Voor de winter is het de beste keuze de tuinbank binnen op te bergen. Indien dit niet kan is het alsnog geen probleem, onze tuinbanken kunnen (zonder kussens) het hele jaar buiten blijven staan. Dek de tuinbank niet af met een zeil of een hoes. De tuinbank moet lucht krijgen, anders is er kans dat er vervelende vlekken ontstaan. Wilt u weten hoe u de tuinmeubelen het beste opbergt? Kijk dan eens op onze blog voor tuinmeubelen opbergen. Ook leest u over parasolbeschermhoezen en kussentassen.

Andere kleurrijke tuinbanken

Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben we naast de blauwe tuinbank ook nog andere kleurrijke tuinbanken. Hieronder ziet u enkele kleuren die we nog meer te bieden hebben:

 • Geel
 • Groen
 • Roze

Tuinbank online bestellen

Het assortiment van tuinbanken is niet klein. We bieden vele soorten tuinbanken aan. Het varieert van loungebanken tot aan schommelbanken. Ook is er ruim keus in materiaal. Via de webshop zijn de producten makkelijk te bestellen en uit voorraad leverbaar. Komt u liever naar de Experience Stores XXL? In Amersfoort en Almelo hebben we een showroom waar u gerust een kijkje kunt nemen. Met hulp van onze deskundige medewerkers vindt u vast iets naar uw wens. Sluit uw bezoek af in onze koffiehoek waar u een heerlijk kopje koffie met een Twentse krentenwegge krijgt.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image