Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Tete a Tete / Loveseats bij Kees Smit Tuinmeubelen

Zonnestralen, zonnebril, zonnige kleuren, zomervakantie: allemaal kernwoorden die iets van de zomer en haar sfeer duiden. En wanneer deze woorden in uw hoofd ronddwalen, bent u of toe aan de zomer of is de zomer al in het vooruitzicht! En dat betekent: tijd voor het (her)inrichten van uw tuin of terras.

In een tete a tete / loveseat kunt u heerlijk toeven in eigen tuin. Dat kan alleen, maar nog liever natuurlijk romantisch met uw partner. De heerlijke zwoele zomeravonden samen doorbrengen in een prachtige tete a tete / loveseat: wie wil dat nu niet. Voor optimaal comfort kunt u kiezen voor een mooie bijpassende voetenbank zodat u de benen ook nog enige rust kunt gunnen. Kleed uw tete a tete / loveseat gezellig aan naar uw persoonlijke smaak met fleurige sierkussens en u heeft een geweldige sfeer gecreëerd!

Teakhouten loveseats

Wanneer u in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen kijkt, ziet u tete a tete /loveseats gemaakt van teakhout. Teakhout heeft een prachtige uitstraling en is zeer geschikt voor gebruik in uw tuin of op uw terras. Waarom dit materiaal zo geschikt is? Dit komt door de volgende eigenschappen die teakhout kent:

  • Teakhout is zwaar;
  • Teakhout is sterk;
  • Teakhout is duurzaam;
  • Teakhout vergrijst na enige tijd;
  • Teakhout heeft een warme uitstraling;
  • Teakhout droogt snel in de zon;
  • Teakhout voelt natuurlijk aan.

Uw teakhouten loveseat kunt u het beste schoonmaken wanneer deze helemaal doorweekt is met water. U kunt daarvoor het beste wachten op een regendag. Op het moment dat uw teakhouten loungeset doordrenkt is met water maakt u gebruik van een lauwwarme soda-oplossing en een stevige borstel. Vervolgens borstelt u in de lengterichting van de houtnerven. Voor meer tips over het reinigen van uw teakhouten loveseat kunt u onze blog over het onderhoud van teakhouten tuinmeubelen raadplegen.

Loveseats en andere soorten tuinbanken

Ook wanneer een tete a tete / loveseat niet helemaal bij u past, heeft Kees Smit Tuinmeubelen een veelzijdig assortiment met tuinbanken in verschillende soorten en maten. Neem gerust een kijkje:

Uw tete a tete / loveseat online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Plaats uw bestelling eenvoudig en snel via onze webshop. U kunt ook even langskomen in één van onze showrooms om ons volledige aanbod te bekijken en te proberen. U bent van harte welkom!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image