• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Aflevering 2 | Een groene tuin met een roze tint

  • Oeffelt

Heb jij de aflevering van De Grote Tuinverbouwing gezien? Deze week is het team in Oeffelt bij Helma en Bas. Zij wonen sinds kort samen en vormen nu een groot samengesteld gezin. Aan Ivo de taak om de tuin hierop aan te passen en genoeg ruimte te creëren.  

Als het aan Helma ligt mag de hele tuin uit de kleur roze bestaan, maar wat betreft Bas mogen dat alleen de accenten zijn. Ook willen ze lekker kunnen genieten in de tuin en veel groen zien. Zomers maken zij gebruik van een zwembad dus ook hier moet ruimte voor komen. Ivo heeft goed naar de wensen geluisterd door een stuk kunstgras in de tuin te verwerken voor het zwembad. Ben je benieuwd naar welke meubelen er gebruikt zijn? In deze blog laten wij jou de meubelen zien.

Manifesto Ortello dining tuinstoel

Creëer de perfecte setting voor gezellige diners met vrienden, ontspannen avonden met een goed boek, of gewoon een plek om te genieten van je koffie. De Manifesto Ortello dining tuinstoel is hier de perfecte stoel voor. De tuinstoel is opgebouwd uit een aluminium frame en een stevige platte kunststof vlechtdraad. De tuinstoel heeft een moderne en strakke uitstraling. Tuinmeubelen van wicker gecombineerd met een aluminiumframe, hebben een lange levensduur, zijn licht in gewicht, sterk en onderhoudsarm. 
 
De tuinstoel heeft een actieve zit. Dat maakt deze stoel zeer geschikt om gezellig en langdurig te tafelen. Dit in combinatie met een comfortabel zit- en rug kussen zorgt voor een optimaal zitcomfort. 

Manifesto Sora dining tuintafel

De Manifesto Sora dining tuintafel heeft een strak en eigentijds design. Deze tuintafel zal op menig terras goed tot haar recht komen en kan met veel tuinstoelen gecombineerd worden.  

De tuintafel is geheel vervaardigd uit gepoedercoat aluminium in de kleur wit. Gepoedercoat houdt in dat de kleur onder hitte erop wordt gebrand, dit zorgt voor een betere beschermlaag. Aluminium is onderhoudsarm. Andere voordelen van aluminium zijn dat het erg sterk en licht in gewicht is. De tuintafel heeft de volgende afmetingen: 220 x 90 x 74 cm.