Moderne design tuinmeubelen van Kees

Moderne design tuinmeubelen

Een moderne tuin met design tuinmeubelen is iets wat we steeds vaker terug zien in de Nederlandse tuinen. Benieuwd welke soort design tuinmeubelen perfect in de moderne tuin passen? Lees verder en laat je inspireren door onze tips en tuinmeubelen uit onze nieuwe collectie.

De kenmerken van moderne design tuinmeubelen

Een moderne tuin kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen. Echter zijn veel design tuinmeubelen opvallender en modieuzer van ontwerp. Hierdoor komen organische vormen vaker terug bij design tuinmeubelen. Wil je een moderne design tuin? Probeer de balans te vinden tussen organische vormen en strakke lijnen. Materialen die zorgen voor een moderne uitstraling bij design tuinmeubelen zijn aluminium, kunststof en outdoor textiel. Aluminium zorgt voor een rustige en strakke uitstraling doordat de kleur vaak zwart of wit is. Kunststof en outdoor textiel vind je in zowel rustige als hippe kleuren. Door de ruime keuze en variatie is er voor iedere stijl en tuin wat wils.

Modern ligbed met design bijzet tuintafel

Design tuinstoelen en tuinbanken

Welke tuinstoelen en tuinbanken passen goed in een moderne design tuin? Stoelen en banken van kunststof of outdoor textiel staan altijd mooi bij deze stijl. De tuinstoelen en tuinbanken hoeven niet altijd strakke lijnen te hebben, maar mogen ook ronde vormen hebben. De Manifesto Pepoli tuinstoel is de perfecte loungestoel voor in jouw design tuin. Heb jij liever tuinstoelen in een te gekke kleur? Kijk dan eens bij onze collectie aan kunststof tuinstoelen. Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher dan is de Manifesto Arzo lounge tuinbank echt iets voor jou. Door het aparte design valt deze tuinbank gelijk op als je de tuin binnenkomt.

Design loungestoelen
Moderne design tuin
Rode design loungestoel

Moderne tuinsets

Tuinsets zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Zo heeft ook Kees Smit een ruim assortiment aan diverse stijlen. Veel van de tuinsets zijn gemaakt van aluminium. Deze moderne tuinsets zijn vaak zwart of wit van kleur. Dit zorgt voor een strakke uitstraling. Een echte design tuinset is een tuintafel van dekton gecombineerd met kunststof tuinstoelen. Deze tuintafels hebben een marmerlook. Het voordeel van dit materiaal is dat vlekken eenvoudig te verwijderen zijn en dat er geen krassen op komen. Ook kun je een hete pan op tafel zetten zonder dat de tuintafel beschadigd wordt.

Dekton dining tuintafel
Moderne tuinmeubelen
Diningset met design tuinstoelen
Manifesto Pepoli lounge tuinstoel
Manifesto Pepoli lounge tuinstoel
Manifesto Arzo lounge tuinbank
Manifesto Arzo lounge tuinbank
Bernstein Freiburg dining tuintafel
Bernstein Freiburg dining tuintafel

De loungeset voor jouw moderne design tuin

Hoek-loungesets, dining loungesets, stoel-bank loungesets en zo zijn er nog aantal meer soorten loungesets. Het is belangrijk om te weten wat jij praktisch én mooi vindt passen bij jouw moderne design tuin. Loungesets in een witte kleur zijn trendy en geven een frisse uitstraling. Perfect voor de zomer. Een strakke en trendy set is de Vezzano stoel-bank loungeset van Bellagio. Deze design set geeft de tuin een moderne look.

Strakke loungeset aan het water
Platform loungeset

Tegenwoordig zien we steeds meer platform loungesets, zoals de Suns Portofino loungeset. Dit is een prachtige set met een laag plateau. Zet hapjes en drankjes naast je neer op de doorlopende tafel en het loungen kan beginnen. Maak het geheel af door het toevoegen van moderne accessoires zoals abstracte vaasjes of een mooie plant. De Suns Portofino loungeset heeft een moderne look, maar zorgt ook voor een natuurlijke sfeer in de tuin door het gebruik van teakhout. De set zal goed tot zijn recht komen op een terras of onder een overkapping. Bij Kees vind je deze loungeset in diverse kleuren. Ga jij voor de variant met grijze kussens of is lichtgroen meer jouw kleur?

Vergeet de bijzet tuintafel niet

Een bijzet tuintafel is onmisbaar in de tuin. Lig je lekker op een ligbed in de zon? Zet de bijzettafel naast je neer en zo heb je een verkoelend drankje binnen handbereik. Een groter gezelschap? Met een bijzet tuintafel creëer je meer plek om eten en drinken op te zetten. Neem bijvoorbeeld onze Forza Tasso bijzet tuintafels. Deze bijzettafels zijn praktisch én stijlvol. De perfecte bijzettafel voor in jouw design tuin. Zodra de wintermaanden eraan komen, haal je de tafel naar binnen en heb je ook binnenshuis een sfeervolle design bijzettafel.

Heb jij nog tips voor moderne design tuinmeubelen? Laat het weten in een reactie hieronder.

Design bijzet tuintafel
Bellagio Vezzano stoel-bank loungeset
Bellagio Vezzano stoel-bank loungeset
Suns Portofino hoek loungeset
Suns Portofino hoek loungeset 6-delig
Forza Tasso bijzettafel
Forza Tasso bijzet tuintafel Ø40cm

Reacties (0)

Er zijn geen reacties

Schrijf een reactie

* Deze velden zijn verplicht