Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. 48x48 cm
 • Madison Wicker Multi tuinkussens 48x48cm zit

  Madison Wicker Multi tuinkussens 48x48cm zit

  Woven Red
  14

  19,95

  15,-

 • Madison Wicker York tuinkussens 48x48cm

  Madison Wicker York tuinkussens 48x48cm

  Nils Taupe G322 (achterkant rond)
  4

  19,95

  15,-

48 x 48 cm tuinkussens bij Kees Smit Tuinmeubelen

De bloesem bloeit aan de bomen, de bloemen geven een prachtige kleur: de zomer komt eraan! Dit betekent natuurlijk dat u weer graag naar buiten wilt. Hoe fijn is het als u in uw diningstoel heerlijk kunt zitten op een vrije dag! Met een 48 x 48 cm tuinkussen zit u prettig, zacht en comfortabel. Daarnaast is dit zitkussen van 48 x 48 cm, ook nog eens een item dat voor kleur en sfeer zorgt in uw tuin. Zo kunt u de aankleding van uw tuin een persoonlijk tintje geven. Combineer met fleurige sierkussens en uw tuin is een prachtig plaatje.

Tuinkussens van dralon

U vindt in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen tuinkussens gemaakt van dralon. Dralon is een materiaal dat veel gebruikt wordt bij de productie van tuinkussens. Dralon tuinkussens zijn sterk en kleurvast, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Verder blijft dralon redelijk koel in de zon zodat u geen ongemak ondervindt als uw stoel enige tijd in de zon heeft gestaan. Kijk voor tips over het opbergen van uw tuinkussens op onze blog met handige opbergtips.

Groot of klein: Kees Smit heeft het allemaal

Zoekt u ook nog grotere of kleinere tuinkussens voor uw loungestoel of standenstoel? Geen probleem! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een groot assortiment tuinkussens in verschillende maten. Even een greep uit onze collectie:

Koop nu uw 48 x 48 cm tuinkussens

Via onze webshop kunt u uw favoriete 48 x 48 cm tuinkussens snel bestellen. U kunt ook langskomen in één van onze showrooms waar onze medewerkers u graag voorzien van advies. U bent van harte welkom!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image