1 product
 1. Apple Bee Fiji 150cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
  Apple Bee Fiji 150cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
  Licht Blauw
  1.449,- Normale prijs 1.805,-
  U bespaart: 356,- (-20%)
1 product

Blauwe tuinsets

Bent u op zoek naar een opvallende tuinset die de show zal stelen in uw tuin? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een breed kleurenpallet aan tuinsets. Blader op deze pagina door ons volledige aanbod van blauwe tuinsets.

Kleurrijk tafelen

Bij onze blauwe tuinsets vindt u ook blauwe vlechtwerk tuinstoelen. Vlechtwerk wordt ook wel eens wicker genoemd. Het voordeel van blauwe wicker tuinstoelen is dat het van kunststof is. Dit houdt in dat het niet kan vergaan. Zo gaat uw blauwe tuinset langer mee! Andere eigenschappen van een blauwe wicker tuinset zijn:

 • Licht in gewicht
 • Sterk
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Moderne uitstraling
 • Met de hand gevlochten
Alle (blauwe) vlechtwerk tuinsets zijn met de hand gevlochten, hierdoor is elke tuinset uniek. Immers elke tuinset wordt door iemand anders gevlochten en iedereen vlecht op zijn eigen manier. Een blauwe tuinset van vlechtwerk wordt niet uit één lange draad gevlochten maar bestaat uit meerdere stukken kunststof draad. Zo heeft de blauwe tuinset ook meerdere begin- en eindpunten.

Onderhoud blauwe tuinset

Wij adviseren uw blauwe tuinset nooit af te dekken met een stuk zeil of plastic. Onder een hoes kan condens ontstaan en hierdoor verschijnen er vlekken op uw blauwe tuinset. Wij adviseren de tuinmeubelen in de wintermaanden op te bergen. Mocht dat niet mogelijk zijn, laat dan uw blauwe tuinset onafgedekt buiten staan. Kijk voor meer onderhoudstips eens op onze onderhoudsblogs .

Tuinsets in diverse kleuren

Wil u een tuinset in een andere kleur bestellen? Dat kan! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u o.a. een:

Welke kleur u ook zoekt, bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u het!