1 product
  1. Manifesto Mussa/ROUGH-X 135cm barset 5-delig stapelbaar
    Manifesto Mussa/ROUGH-X 135cm barset 5-delig stapelbaar
    Curry Yellow
    1.029,- Normale prijs 1.305,-
    U bespaart: 276,- (-21%)
1 product

Gele tuinsets

Als u aan voorjaar en zomer denkt, denkt u natuurlijk aan zon. Kees Smit Tuinmeubelen kan u helpen de zon in uw tuin te halen! In het assortiment vindt u namelijk gele tuinsets in verschillende soorten en maten! Geel is een primaire, vrolijke kleur die verwijst naar de zon en daarom zal een gele tuinset ook erg gezellig staan in uw tuin of balkon. Daar wordt u zelf ook vrolijk van!

Combineer de gele tuinsets met een mooie staande parasol in een leuke contrasterende kleur, vul aan met gezellige sierkussens en maak zo uw tuin helemaal af.

Gele tuinsets van verschillende materialen

De gele tuinsets bij Kees Smit Tuinmeubelen zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft elke gele tuinset weer een andere uitstraling. Wanneer u van klassiek houdt, gaat u voor een gele tuinset van wicker. Houdt u meer van moderne tuinmeubelen, dan gaat u voor een gele tuinset van staal. Bekijk hieronder een greep uit de collectie:

Andere kleuren

Is geel toch niet helemaal de kleur die u zoekt? Kees Smit Tuinmeubelen heeft een groot aanbod tuinsets in haar assortiment in verschillende kleuren! Bekijk bijvoorbeeld:

Uw gele tuinset bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u uw nieuwe gele tuinset bestellen? Dit kan eenvoudig en snel via onze webshop. Indien u uw keuze nog moet maken, bent u natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan om u te helpen bij het maken van uw keuze. De koffie en thee staan voor u klaar!