3 producten
 1. Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Silver
  329,95
 2. Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Dark Grey
  329,95
 3. Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Lafuma Evolution BE Comfort relaxstoel
  Blue Encre
  329,95
3 producten

Lafuma tuinstoelen bij Kees Smit Tuinmeubelen

De zonnestralen vechten zich weer ferm door de wolken heen en doen hun best weer warmte in uw tuin te brengen. En wanneer dit gelukt is, weet u: het is weer heerlijk zomerweer! Tijd om uw Lafuma tuinstoel weer naar buiten te dragen en optimaal te genieten van het buitenleven.

Lafuma is een Frans algemeen bekend topmerk welke zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van tuin- en campingstoelen. De Lafuma tuinstoelen hebben een uitstekend comfort en zijn daarom erg geschikt om heerlijk in te relaxen. Met een Lafuma tuinstoel zit u ongetwijfeld uren te lezen in een boeiend boek terwijl u geniet van al het natuurschoon om u heen. Vul uw Lafuma tuinstoel aan met een gecoat metaal bijzettafel en uw favoriete zithoekje is helemaal compleet.

Gecoat metalen Lafuma tuinstoelen

Vele Lafuma tuinstoelen in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen hebben een gecoat metalen frame. Gecoat metaal wordt veel gebruikt in de tuinmeubelindustrie. Dit komt doordat het een materiaal is dat goed gebruikt kan worden buitenshuis. Gecoat metaal kunt u herkennen aan de volgende eigenschappen:

 • Gecoat metaal is sterk;
 • Gecoat metaal is makkelijk te reinigen;
 • Gecoat metaal is onderhoudsvriendelijk;
 • Gecoat metaal is zwaar in gewicht.

U kunt uw gecoat metalen tuinstoel van Lafuma het beste reinigen met behulp van veel water, een beetje groene zeep en een zachte borstel of doek.

Tuinstoelen van andere merken bij Kees Smit Tuinmeubelen

Ook tuinstoelen van andere mooie merken vindt u bij Kees Smit Tuinmeubelen in het assortiment. Zo heeft u een nog ruimere keuze uit alle mogelijke verschillende tuinstoelen. Bekijk het aanbod:

Uw Lafuma tuinstoel bestellen

Eenvoudig en snel kunt u uw Lafuma tuinstoel via onze webshop bestellen. Binnen een aantal dagen heeft u dan uw Lafuma tuinstoel ook daadwerkelijk in uw tuin staan. Wilt u verschillende tuinstoelen in één van onze showrooms komen bekijken? U bent van harte welkom. Onze medewerkers helpen u graag en kunnen u desgewenst, voorzien van een deskundig advies. Koffie en thee staan voor u klaar!