3 producten
 1. Sunyard Wales bijzet tuintafel 50x50x38cm
  Sunyard Wales bijzet tuintafel 50x50x38cm
  Teak
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 2. ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x35cm
  ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x35cm
  Old Teak Greywash
  (5)
  Aanbiedingsprijs 179,- Normale prijs 219,-
  U bespaart: 40,- (-18%)
 3. ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x55cm
  ROUGH-A bijzet tuintafel 50x50x55cm
  Old Teak Greywash
  (6)
  Aanbiedingsprijs 199,- Normale prijs 249,-
  U bespaart: 50,- (-20%)
3 producten

50 x 50 cm tuintafels bij Kees Smit Tuinmeubelen

Op een warme zomermiddag of een zwoele zomeravond heeft u zin om onder het genot van een heerlijk drankje in uw tuin te bivakkeren. Daarin geven we u groot gelijk. Om u hierbij te helpen heeft Kees Smit Tuinmeubelen verschillende 50 x 50 tuintafels in haar assortiment waarmee u uw loungebank kunt aanvullen tot een ware loungeset. Zo kunt u nog meer halen uit de zomermaanden en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

50 x 50 cm tuintafels van teakhout

In het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen vindt u 50 x 50 cm tuintafels gemaakt van teakhout. Teakhout is een erg geschikt materiaal voor tuinmeubelen en staat ook nog eens mooi in uw tuin. Dat teakhout geschikt is voor gebruik buitenshuis komt doordat het de volgende eigenschappen kent:

 • Teakhout is zwaar;
 • Teakhout is sterk;
 • Teakhout is duurzaam;
 • Teakhout vergrijst na enige tijd;
 • Teakhout heeft een warme uitstraling;
 • Teakhout droogt snel in de zon;
 • Teakhout voelt natuurlijk aan.

Teakhout heeft een geheel andere manier van reinigen nodig. Veel water, een soda oplossing en een goede borstel zijn vereist. Lees voor meer tips over het onderhoud van teakhouten tuinmeubelen onze blog hierover. Met behulp van deze tips kunt u langer plezier beleven van uw teakhouten tuinmeubelen.

Andere formaten tuintafels

Wilt u liever een iets kleinere of grotere vierkante tuintafel of een rechthoekige tuintafel in uw tuin? Er is genoeg keuze in het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Bekijk bijvoorbeeld eens:

Online uw bestelling plaatsen

Ziet u uw 50 x 50 cm tuintafel in gedachten al in uw tuin staan? Eenvoudig en snel kunt u deze bestellen via onze webshop waarna u snel uw bestelling thuis kunt verwachten. Natuurlijk is het mogelijk om onze producten in het echt te bekijken. Wij heten u van harte welkom in één van onze showrooms. Onze medewerkers helpen u graag terwijl u kunt genieten van een kopje koffie of thee.