Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Driehoekige tuintafels

Wilt u eens wat anders in uw tuin?! Kies dan voor een verrassende driehoekige tuintafel van Kees Smit Tuinmeubelen! Deze driehoekige tuintafel valt zeker ook in de smaak bij uw familie en vrienden. Dit vanwege de supergezellige vorm om samen heerlijk te eten en fijn na te tafelen. De tuintafels zijn in verschillende materialen en merken uitgevoerd. U kunt kiezen uit:

  • Een driehoekige tuintafel van aluminium
  • Een driehoekige tuintafel van graniet
  • Een driehoekige tuintafel van teak hout

Uitgelicht: driehoekige tuintafel van aluminium

Driehoekige aluminium tuintafels hebben een aantal eigenschappen dat er voor zorgen dat het materiaal uitermate geschikt is als buitenmateriaal. De eigenschappen van aluminium tuintafels zijn:

  • Sterk
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Kan niet doorroesten
  • Neemt de buitentemperatuur aan, waardoor u nooit last heeft van gloeiend hete armleuningen of tafelbladen
  • Onderhoudsvriendelijk

Onderhoud driehoekige tuintafels van aluminium

Kees Smit Tuinmeubelen adviseert om tijdens het schoon maken van aluminium tuintafels veel water te gebruiken. Wij raden het af om scherpe of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Groene zeep is, in combinatie met een zachte borstel, een perfect middel om driehoekige aluminium tuintafels- en meubels mee te reinigen.

Stel samen

Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u zelf uw perfecte tuinset samenstellen. U kunt een driehoekige tuintafel combineren met bijvoorbeeld tuinstoelen van wicker (vlechtwerk). Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte tuinset. U kunt online of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of advies vragen in een van onze showrooms!

Makkelijk en snel bestellen

Heeft u de perfecte driehoekige tuintafel gevonden? U kunt deze eenvoudig en snel bestellen via onze website. Al onze tafels zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image