Nationale Ouderendag

Zorg in het zonnetje

Win een prijzenpakket t.w.v. €1.200,-

In het zonnetje

Hoe fijn is het dat ook ouderen kunnen genieten van het buitenleven. Ondanks het wisselende weer in het najaar is het ook nu bij enkele zonnestralen al heerlijk vertoeven. In het teken van Nationale Ouderendag willen wij de ouderen extra in het zonnetje zetten en geven wij deze maand een te gek prijzenpakket weg. Doe jij al mee met de zorgwinactie waarbij je een Sunyard Wales tuinbank kunt winnen? Dan doe jij automatisch mee aan deze speciale editie.

Win een prijzenpakket t.w.v. €1.200,-

In de maand oktober geven wij in het teken van Nationale Ouderendag een extra prijzenpakket weg. Welke zorginstelling wil jij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten? Meld de zorginstelling aan via onderstaand formulier en wie weet winnen zij het prijzenpakket t.w.v. €1.200,-. De bekendmaking is op maandag 1 november. Vanaf november 2021 gaat de huidige winactie verder en maken we iedere eerste maandag van een maand een winnaar bekend van een Sunyard tuinbank.

Nationale Ouderendag prijzenpakket

Benieuwd waar het prijzenpakket t.w.v. €1.200,- uit bestaat? Jouw zorginstelling maakt kans op het volgende pakket:

Deelnemen aan de actie?

Deelnemen is altijd mogelijk. We benaderen de winnaars persoonlijk op de eerste maandag van een nieuwe maand. Na deelname maak je in de maand oktober kans op het prijzenpakket en vanaf november iedere maand kans op een tuinbank (winnaars uitgesloten). Deze actie eindigt op 31 januari 2022. Na deelname ontvang je een bevestiging per e-mail.