• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Zakelijk menu

Horeca

Op zoek naar terrasmeubilair voor de horeca? Kees Smit Tuinmeubelen kijkt er naar uit om jouw wensen om te zetten in het ideale terras, passend bij je onderneming. Van speciale horeca parasols tot aan sfeervolle vuurtafels. Met onze ervaring helpen we jou om je horeca terras de juiste sfeer te geven.

Neem contact op

Unieke uitstraling

Wij weten hoe belangrijk een eigen uitstraling van een terras is. Met onze zeer uitgebreide collectie terrasmeubelen maken we van ieder terras een unieke sfeervolle omgeving. Geen tijd om zelf alles uit te zoeken? Wij komen graag langs met een passend advies waarbij het optimaal benutten van het terras centraal staat. Laat ons helpen met het maken van de indeling en het intekenen van het terras. Als ondernemer in de horeca kun je het met een gerust hart aan ons overlaten. Op naar een fantastisch eindresultaat!

Waarom Kees Smit Tuinmeubelen?

  • Eigen accountmanager

  • Persoonlijk & deskundig advies

  • Bezoek op locatie

  • Kosteloos transport binnen Nederland

  • Het buitenleven op z’n mooist

  •      

Projectinspiratie

Preston Palace Almelo

"Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor onze gasten, was de keuze voor nieuw meubilair op onze buitenterrassen snel gemaakt. De kwaliteit, het zitcomfort en de luxe uitstraling dragen bij aan het welslagen van een heerlijk verblijf in ons vernieuwde all-inclusive resort. Het zit buitengewoon goed met Kees Smit bij Preston Palace."

  • Agnes Pots, Marketing Preston Palace

Gasterij Middenplein Enter

"Ons sfeervolle terras is geplaatst in samenwerking met Wouter Berns van Kees Smit. In eerste instantie denk je dat Kees Smit alleen aan particulieren levert, maar via via kwamen we bij Wouter terecht en bleek Kees Smit ook aan de horeca te leveren. Hij heeft met ons meegedacht over inrichting en opstelling. Niet alleen mooi, maar ook praktisch was één van de eisen. Dat is zeker gelukt! Onze complimenten voor het meedenken en het uitstekend nakomen van de afspraken! Echt een uitstekende service!"

Links Valley Ermelo

"Ik heb medio 2018 tuinmeubelen gekocht voor ons terras buiten bij de brasserie op onze golfbaan The Links Valley in Ermelo. We hebben deze uitgekozen en gekocht bij Smit tuinmeubelen in Amersfoort. We zijn daar heel vakkundig en vooral vriendelijk geholpen door Dhr. Berns. De meubelen werden prima op de door ons gewenste leverdatum afgeleverd. Helaas hadden we na een aantal maanden een klacht over een aantal stoelen , deze werd zeer professioneel en adequaat opgelost. Al met al kan ik de familie Smit bij een ieder aanraden."


Meer projectinspiratie

Hotel Gaia

De Golftuin Zwolle

Marenland

Zoete kruimels

4 tips voor horecameubilair

Waar moet een ondernemer rekening mee houden bij het uitzoeken van nieuw terrasmeubilair voor de horeca? Wij geven 4 tips die helpen bij het maken van de juiste keuze.

Materiaal

Bij het uitkiezen van het materiaal is de locatie van jouw terras een belangrijk punt om rekening mee te houden. Houten terrastafels voor de horeca hebben andere eigenschappen dan aluminium terrastafels. Wij adviseren je hier graag in.

Zitcomfort

Het belangrijkste aspect van terrasmeubilair is een comfortabele zit. Dit zorgt voor een optimale klantbeleving. Maak daarom een juiste keuze in zithoogte en comfort waarbij je de beste zichtlijnen behoudt.

Kosten

Een nieuw terras kan een behoorlijke investering zijn. Kijk daarom goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit tegen de laagste prijs. Deze garantie bieden wij op het gehele assortiment.

Opbergen

’s Winters het terras naar binnen halen? Denk dan goed na over je opbergmogelijkheden. Stapelbare terrasstoelen nemen minder ruimte in dan vaste stoelen.

Of laat je gegevens achter en verwacht op werkdagen binnen twaalf uur een reactie. Wij staan klaar voor al jouw vragen.