1 resultaten
  1. Apple Bee Hawaii ligbed stapelbaar
    Apple Bee Hawaii ligbed stapelbaar
    Olijf Groen (Draad = Kunststof)
    Aanbiedingsprijs 599,- Normale prijs 749,-
    U bespaart: 150,- (-20%)
1 resultaten

Groen ligbed van Kees Smit Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar een groen ligbed om uw tuin direct een vrolijk kleurtje te geven? Om vervolgens heerlijk te kunnen genieten in uw tuin? Om volledig te ontspannen, heeft Kees Smit Tuinmeubelen ook handige tuinmeubels voor bij uw groene ligbed, kijk eens naar onze staande parasols en loungetafels.

Onderhoudstips voor een groen aluminium ligbed

Voor de verschillende materialen ligbedden, hebben we bij Kees Smit Tuinmeubelen een blog geschreven. Zo hebben we ook een onderhoudsblog voor aluminium. Hierin kunt u onder andere tips voor het schoonmaken en opbergen van uw tuinmeubelen, vinden. Kijk vooral even verder op ons blog, want er staan nog veel meer interessante artikelen voor uw tuin op.

Andere tuinmeubelen van Kees Smit Tuinmeubelen

Is een ligbed toch niet helemaal wat u zoekt? Geen zorgen, want Kees Smit Tuinmeubelen heeft uiteraard nog veel meer tuinmeubelen in haar assortiment. Bekijk snel een aantal van ons andere tuinmeubilair:

Is groen echt niet uw kleur?

Het groene ligbed is natuurlijk een vrolijke, maar ook opvallende kleur en daarom kan het voorkomen dat het toch niet helemaal in uw tuin past. Bekijk dan onze andere kleuren:

Een prachtig groen ligbed gevonden?

Heeft u uw perfecte groene ligbed gevonden? Kom dan langs in één van onze toonzalen of bestel het groene ligbed veilig en snel online. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.