• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

72 resultaten
  1. Manifesto Valero lounge tuinbank 2,5-zits 182cm
    Manifesto Valero lounge tuinbank 2,5-zits 182cm
    Charcoal (Wicker Rope = Grey)
    (3)
    Speciale prijs 1.039,- Normale prijs 1.299,-
    U bespaart: 260,- (-20%)
  2. Apple Bee Fiji ligbed stapelbaar
    Apple Bee Fiji ligbed stapelbaar
    Terracotta
    Speciale prijs 599,- Normale prijs 749,-
    U bespaart: 150,- (-20%)
  3. rope tuinmeubelen

    Onderhoud rope

    Rope is gemaakt van een thermo plastic synthetische draad en lijkt op touw. We geven alle belangrijke tips voor onderhoud en schoonmaken van dit materiaal.

72 resultaten

Rope tuinmeubelen bij Kees Smit

Rope tuinmeubelen zijn dé blijvende trend voor op het balkon of in de tuin. Het is een relatief nieuw materiaal in de tuinmeubelbranche en dat maakt rope tuinmeubelen zeer populair. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment. Alle meubelen zijn uit voorraad leverbaar dus dat betekent dat je snel kunt genieten van jouw nieuwe rope tuinmeubelen. Via de filtering kun je de selectie kleiner maken als je bijvoorbeeld een specifieke kleur in gedachten hebt of graag alleen de tuinstoelen wilt zien. 

Wat is rope?

Rope is een synthetisch draad en lijkt op touw, vandaar de naam rope. Het is van thermo plastic en daardoor zeer geschikt als materiaal voor in de buitenlucht. Het is waterafstotend en droogt daarom snel op na een regenbui. Dankzij de veelzijdigheid in het productieproces, kan rope allerlei kleuren en varianten aannemen. Daarom bestaan er allerlei designs in ons assortiment, zo is er voor ieder wat wils. Wil je meer informatie over het materiaal rope en tips voor onderhoud en schoonmaak? Bekijk dan ons advies voor rope tuinmeubelen.

Collectie rope tuinmeubels

Bij Kees Smit Tuinmeubelen bieden we diverse varianten meubels van rope aan. Zo kun je een complete tuinset kopen, maar ook zelf een set samenstellen. De volgende categorieën hebben we bij Kees Smit:

De tuinstoelen laten zich goed combineren met een tuintafel van hetzelfde materiaal als de stoelpoten. De tuinstoelen met houten stoelpoten staan zeer mooi aan een houten tuintafel en tuinstoelen met bijvoorbeeld zwarte stoelpoten staan weer goed aan een moderne zwarte tuintafel. In onze Experience Stores XXL helpen onze adviseurs je graag mee verschillende tuinstoelen en tafels samen te stellen.

Mix & Match

De rope tuinmeubelen van Kees Smit lenen zich goed om te mixen met elkaar. Ben je gek op een beetje kleur in de tuin? Kies dan voor tuinstoelen in verschillende kleuren. Het geeft het terras een zomerse sfeer. Naast het mixen in kleur is het ook mogelijk te mixen in design. Als je de kleur van het rope hetzelfde houdt, kun je eenvoudig verschillende dining stoelen met elkaar samenbrengen. Dit geeft jouw tuinset een moderne look.

Rope tuinmeubelen kopen

Heb je de geschikte rope tuinmeubelen gevonden? Bestel deze dan via onze webshop, dan zorgen wij voor een snelle levering. Direct dezelfde dag ophalen is ook een mogelijkheid. In ons afhaalmagazijn in Almelo hebben wij alle tuinmeubelen op voorraad. Wil je liever de meubelen eerst in het echt uitproberen? Breng dan een bezoek aan één van onze vestigingen. Hier bieden wij ons volledige assortiment aan zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Het kopje koffie krijg je van Kees!