• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Hoogste punt verbouwing pand Venlo bereikt!

Hoogste punt verbouwing Venlo bereikt

Na weken van zwoegen is het zover. Het hoogste punt is bereikt. Een mooie mijlpaal! Dit moet natuurlijk gevierd worden.

Respect voor de vakmensen die de laatste weken onder best wel warme weersomstandigheden hun werk hebben gedaan. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een mooi moment om hier even met de bouwvakkers bij stil te staan en ze te bedanken onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurlijk is er ook een presentje voor de vakmensen zelf. Zij krijgen allemaal een vogelhuisje, uit handen van Ohannes Malihas (Directeur Verkoop Offline). Dat verklaart direct waarom zijn auto zo zwaar beladen leek, toen hij die ochtend aan kwam rijden.

Nu op naar de rest van de verbouwing en de inrichting van de Experience Store XXL, zodat we na een forse verbouwing, voor de start van het volgende seizoen, onze deuren kunnen openen. We zien hier enorm naar uit en zijn ondertussen druk bezig met het werven van collega’s. Ben of ken je iemand die interesse heeft om te werken in een fijne werkomgeving, bij een bedrijf waarin het familiegevoel sterk heerst? Wil je onderdeel uitmaken van een warm gezelschap? Dan zien wij de sollicitatie graag tegemoet. Klik hier voor meer informatie.

Wil je de verbouwing volgen? Klik dan hier. Met enige regelmaat plaatsen we foto’s en artikelen op deze pagina.