• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Verbouwing Venlo

Experience Store XXL

Volg de verbouwing van ons nieuwe pand in Venlo op de voet

Ben jij ook zo benieuwd naar de vorderingen met het oog op de verbouwing van ons pand in Venlo? Bekijk deze pagina dan met enige regelmaat. Naast foto’s verschijnen er ook interessante interviews met personen die betrokken zijn bij het opzetten en inrichten van de locatie. In de nieuwsblokken hieronder tref je, in de loop van de tijd, de verschillende items aan.

Laatste nieuws

Over Kees Smit Tuinmeubelen en de verbouwing van ons nieuwe pand in Venlo

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit drie generaties. Waar opa Henk als marskramer met paard en wagen begon, ontstond bij Kees Smit de liefde voor tuinmeubelen op de stoep van de huishoudzaak die hij samen met zijn vrouw overnam van zijn ouders. Deze liefde groeide uit tot een passie voor tuinmeubelen. Een passie die werd overgedragen aan zoon Henk, die als klein jongetje opgroeide tussen de tuinmeubelen in de winkel en hier in die tijd regelmatig hutten van bouwde.

Op zijn vijftiende werd het voor Henk serieus en ging hij op de zaterdagen en in de vakanties in het magazijn van de winkel aan de slag. Dit voelde zo goed dat hij er bewust voor koos om na zijn studie in het bedrijf te gaan werken. In 2011 nam hij, op zijn zevenentwintigste, het roer over van vader Kees. Kees Smit Tuinmeubelen is al 80 jaar een begrip in Almelo en omstreken en geniet inmiddels ook landelijke bekendheid.

Vanwaar een nieuwe Experience Store XXL openen in Venlo en het pand fors verbouwen? Henk Smit: "Naast onze Experience Stores XXL in Almelo en Amersfoort, zijn we ook online aanwezig in Nederland, België en Duitsland. Door ons nu ook in Venlo te vestigen zijn we beter bereikbaar voor (potentiële) klanten uit Brabant, Gelderland en Limburg. Daarnaast worden we met deze derde vestiging natuurlijk nóg aantrekkelijker voor onze Duitse en Belgische klanten. Wij hebben ook naar andere locaties gekeken en willen de gemeenten en iedereen die hieraan heeft bijgedragen nogmaals hartelijk danken, maar Venlo had uiteindelijk onze voorkeur. Dit is in onze ogen de perfecte locatie. Om ons droompand te realiseren is echter wel een forse verbouwing nodig. Hier wordt de komende maanden hard aan gewerkt.’’