• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Online Tuintrend Event in het teken van 80-jarig jubileum

Online Tuintrend Event in het teken van 80-jarig jubileum

Het Tuintrend Event, dat jaarlijks meer dan 12.000 bezoekers naar de Experience Stores XXL in Almelo en Amersfoort trekt, staat dit jaar in het teken van het 80-jarig jubileum van het bedrijf. Vanwege corona vindt het event, waarbij inspiratie en gezelligheid voorop staat, ook dit jaar online plaats en wel op zondag 6 en maandag 7 maart om 19:30 uur.

Programma

Met 80 jaar ervaring in de branche doe je tijdens het event de mooiste tuininspiratie voor jouw tuin op, door onder andere de zes tuintrends die worden gepresenteerd. Maar uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens. Daarom geeft Jeremy Vermolen, de kok van de Grote Tuinverbouwing, op de zondag live kooktips en beantwoordt hij vragen van de kijkers. Ook vertelt hij aan de hand van vragen hoe het eraan toegaat bij de Grote Tuinverbouwing. Op maandag geeft Marian van het Instagramaccount @fijninhuis stylingtips en licht ze een klantcase uit, die via Instagram is ingestuurd. En in het kader van het 80-jarig jubileum kan het Rad van Voortuin, waar extra mooie prijzen te winnen zijn en op beide avonden een mysterieus cadeau wordt onthuld, natuurlijk niet ontbreken. Kortom, het is zeker de moeite waard om te kijken. De uitzending duurt ongeveer een uur en de invulling is op beide avonden verschillend.

Ben je benieuwd naar het gehele programma op beide dagen of wil je je aanmelden voor het Rad van Voortuin? Klik dan hier.