• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

 • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Heb jij samen met ons het tuinseizoen afgetrapt tijdens het Tuintrend Event bij Kees Smit Tuinmeubelen? Tijdens de events in onze Experience Stores XXL stond alles in het teken om het buitenleven op z'n mooist te vieren. De bekende tuinexpert Ivo Putman gaf inspiratie, er waren creatieve workshops, je kon draaien aan het Rad van Voortuin met toffe prijzen én de nieuwe tuintrends bekijken in de inspiratiezones. 
 

Tuintrend Event 2024 - Was jij erbij?

Programma

Groenshow van Ivo Putman

Ivo van De Grote Tuinverbouwing vertelt jou alles over de wereld van bloemen, planten en alles wat met tuinieren te maken heeft. Mis de kans om waardevolle inzichten te krijgen en tips te verzamelen voor je eigen tuin niet. Bovendien is er alle ruimte om jouw vragen aan Ivo te stellen en wie weet ga je ook nog naar huis met prachtige planten om je eigen tuin mee op te fleuren.

Er zijn meerdere shows per dag, dus zorg dat je erbij bent!

 • 12:00 - 12:30 uur
 • 13:45 - 14:15 uur
 • 15:30 - 16:00 uur

Rad van Voortuin

Grijp je kans en win fantastische tuinprijzen! Het Rad van Voortuin kan jou de trotse eigenaar maken van een diningset van Apple Bee, een opbergbox van Keter of Biohort, een trampoline van Salta, een rijkelijk gevulde picknickmand van Beemster kaas of een cadeaubon van Kees Smit Tuinmeubelen. Natuurlijk zijn er nog veel meer prijzen!

We draaien op de volgende momenten aan het rad:

 • 13:00 uur
 • 14:45 uur
 • 16:15 uur

Q&A met Ivo Putman

Mis deze unieke kans niet! Kom naar de Q&A met Ivo Putman en krijg antwoord op al jouw brandende vragen over tuinieren, aanleggen van tuinen, planten en nog veel meer.

Ivo staat op verschillende momenten paraat om jouw vragen te beantwoorden. Welk tuindilemma plaagt jou?

 • 12:30 - 12:45 uur
 • 14:15 - 14:30 uur
 • 16:00 - 16:15 uur

Workshop: Wandhanger maken

Misschien kunnen de wanden van jouw buitenruimte nog wel wat decoratie gebruiken? Dan is deze workshop de uitgelezen kans! Onder begeleiding van onze creatieve collega’s maak je een wandhanger voor jouw buitenruimte.
 

 • 16:00 - 17:30 uur

Workshop: Moodboard van jouw droomtuin

Laat je inspireren en breng je droomtuin tot leven met onze gratis workshop "Moodboard maken van jouw droomtuin". Samen met onze creatieve collega's ga je aan de slag met tijdschriften en creëer je een visueel plan voor jouw ideale buitenruimte.
 

 • 11:00 - 12:30 uur

Workshop: Schilder jouw buitenleven op z'n mooist

Onder begeleiding van kunstenaar Chris Veldhof schilder jij jouw buitenleven op z’n mooist! Wat is jouw ideale geluksmomentje in de buitenlucht? Zet het met behulp van Chris zijn tips op het doek.
 

 • 13:30 - 15:00 uur

Gratis goodiebag

Tuin van Trots

Heb jij iemand in je leven die een speciale plek in je hart heeft en een moment in de schijnwerpers verdient? De "Tuin van Trots" biedt je de unieke kans om deze persoon te eren. Meld jouw kanjer aan via onderstaande button en met een beetje geluk zetten we hem of haar in het zonnetje op ons event. Dit is een prachtige gelegenheid om waardering en dankbaarheid te tonen aan iemand die het echt verdient, of het nu gaat om een persoonlijke held, een onvermoeibare vrijwilliger, een inspirerende leraar of een zorgzame vriend.

Op de volgende momenten zetten we de kanjers in het zonnetje:

 • 12:45 uur
 • 14:30 uur

Gratis hapjes & drankjes

Livemuziek

Winacties

Kinderzone met springkussen en poffertjes

Ontdek de vier tuintrends van 2024

Tijdens het Tuintrend Event onthulden we de vier nieuwe tuintrends van 2024. Je ontdekte aan de hand van vier ingerichte trendpleinen met bijpassende tuinmeubelen, styling en partners hoe je de trends tot leven kan brengen in jouw tuin!
 

Veelgestelde vragen

Wanneer was het Tuintrend Event?

Het Tuintrend Event vond plaats in maart van 10:00 - 18:00. 

Is het Tuintrend Event gratis?

Het Tuintrend Event is gratis! Was jij erbij?

Is er eten en drinken aanwezig?

Ja, er is gratis eten en drinken aanwezig. Wij werken samen met verschillende standhouders.

Zijn honden toegestaan?

Ja, honden zijn welkom in de Experience Stores XXL.

Waar kan ik de auto parkeren?

Parkeren is gratis en kan rondom de Experience Stores XXL. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Meer zien van eerdere edities?