3 producten
 1. Intenso Carpino lounge tuinbank 3-zits 230cm
  Intenso Carpino lounge tuinbank 3-zits 230cm
  Burly Green (incl. kussens)
  Aanbiedingsprijs 869,- Normale prijs 1.089,-
  U bespaart: 220,- (-20%)
 2. Intenso Carpino loungemodule linkerarm 216cm
  Intenso Carpino loungemodule linkerarm 216cm
  Burly Green (incl. kussens)
  Aanbiedingsprijs 819,- Normale prijs 1.019,-
  U bespaart: 200,- (-20%)
 3. Apple Bee Cocoon lounge tuinbank 237cm
  Apple Bee Cocoon lounge tuinbank 237cm
  Kubu (incl. kussens Copacabana Green)
  Aanbiedingsprijs 1.749,- Normale prijs 1.899,-
  U bespaart: 150,- (-8%)
3 producten

Groene tuinbanken

Groen, de kleur van verse producten, van vruchtbaarheid, voorjaar en een nieuw leven. De kleur groen geeft rust en ontspanning. Bent u iemand die er van houdt om even te ontspannen? Dan is een groene tuinbank ideaal voor in de tuin. Ga lekker genieten van de rust buiten. Met het brede assortiment in groene tuinbanken kunt u de tuinbank kiezen die het best bij u en uw tuin past.

Maak het plaatje compleet

Een favoriet groene tuinbank gevonden? Maak het dan af met een bijzettafel en een voetenbank. Zo heeft u binnen handbereik een plekje voor een koud drankje met wat lekkers. De voetenbank dient om even heerlijk te ontspannen met de benen languit.

Teakhout

Veel van onze groene tuinbanken hebben groene kussens en zijn gemaakt van het materiaal teakhout. Teak heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is teak ook nog eens duurzaam. Het heeft veel voordelige eigenschappen:

 • Teak is sterk
 • Teak is zwaar
 • Teak vergrijst na enige tijd
 • Teak droogt snel in de zon
 • Teak voelt natuurlijk aan

De tuinbanken van teak hoeft u niet vaak te onderhouden, twee keer per jaar reinigen is voldoende. Het beste reinigt u het meubel op een regenachtige dag. De regen zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan. Dit is het meest effectief. Wilt u meer weten over teakhouten tuinmeubelen in het algemeen? Lees dan een onze onderhoudsblog over teakhouten tuinmeubelen.

Extra sfeer

Naast de kleurrijke sfeer door de groene kussens is een beetje extra sfeer nooit verkeerd. Met leuke buiten sierkussens maakt u van de tuinbank een vrolijke bedoeling in de tuin. Groen is te combineren met veel kleuren. U hebt dus een ruime keuze uit bijvoorbeeld blauw, geel of rood.

Groene tuinbank bestellen?

Online kunt u via onze webshop de tuinbanken makkelijk en snel bestellen. Wilt u toch liever de tuinbanken bewonderen in een van Experience Stores XXL? Dat kan! Kom gerust langs, de koffie staat klaar en de verkoopadviseurs voorzien u graag van advies.