Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Tuinbank kussens

Op zoek naar tuinbank kussens? Bij Kees Smit bent u aan het juiste adres! Wij hebben tuinbank kussens van verschillende materialen zoals acryl, dralon en katoen/polyester. Doordat wij tuinbank kussens in vele afmetingen en kleuren hebben, is er vast een kussen bij wat aan uw wensen voldoet!

Tuinbank kussens van dralon/acryl

Dralon en acryl zijn populaire materialen voor tuinbank kussens. Dit komt mede door de volgende eigenschappen:

  • Sterk
  • Blijft redelijk koel in de zon
  • Kleurvast

Ondanks dat een tuinkussen van dralon of acryl eenvoudig schoon te houden is, adviseren wij wel om de tuinbank kussens altijd op te bergen aan het einde van de dag. Ook als het een mooie zomernacht is kunt u beter de kussens opbergen. Condens en dauw welke zich in de lucht bevindt, zorgen er voor dat uw tuinkussens klam worden, hierdoor zullen uw tuinkussens echter sneller gaan verkleuren. Kijkt u voor de opbergmogelijkheden eens naar onze kussentassen en kussenboxen.

Opfleuren van uw tuinbank

Door nieuwe tuinkussens aan te schaffen fleurt uw tuin snel en eenvoudig op. Ook de tuinbank krijgt hierdoor een compleet nieuwe look. Een andere manier om uw tuinmeubelen aan te kleden is door middel van sierkussens. Ook deze zijn bij Kees Smit uit voorraad leverbaar!

Tuinbank kussen bestellen

Als u het tuinbank kussen van uw keuze heeft gevonden, kunt u deze veilig en snel bestellen via onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom op de tuinkussens te komen bekijken en uitproberen in één van onze showrooms.

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

    Loading image