Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Blauw
 • Manifesto Pepoli bijzet tuintafel Ø74 (h:52cm)

  Manifesto Pepoli bijzet tuintafel Ø74 (h:52cm)

  Indigo (Blad = Glas)
  Nog geen beoordelingen

  189,-

  149,-

 • Keter Go Bar bijzet tuintafel 16L

  Keter Go Bar bijzet tuintafel 16L

  Wit / blauw
  Nog geen beoordelingen

  44,03

Blauwe tuintafel

Een blauwe tuintafel! Wie wil dat nou niet? Kees Smit Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment blauwe tuintafels. Deze tafels zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, zoals een blauwe loungetafel of een blauwe diningtafel. De blauwe kleur zorgt voor een verkoelende en verruimende sfeer die inspiratie, rust en vrede geeft in uw tuin en werkt tegen het allerdaagse in. Om de sfeer compleet te maken in uw tuin, kunt u kiezen voor een blauwe tuinstoel of blauwe accessoires.

Uitgelicht: blauwe diningtafel

Wilt u genieten van een etentje op een zomeravond? Kies dan voor een een blauwe diningtafel! Een diningtafel heeft dezelfde hoogte als de eetkamertafel. De blauwe tuintafels zijn zeer geschikt om aan te eten, spelletjes te doen of lekker te borrelen.

Uitgelicht: polywood tuintafel

De blauwe diningtafels zijn onder andere uitgevoerd in polywood. Blauwe tuintafels van polywood hebben de uitstraling van hout, maar zijn gemaakt van kunststof. Eigenschappen van polywood zijn:

 • Licht
 • Sterk
 • Makkelijk te reinigen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Warme uitstraling
Wilt u uw blauwe tuintafel van polywood reinigen? Gebruik dan geen scherpe reinigingsmiddelen. Kees Smit Tuinmeubelen raadt aan om groene zeep, veel water en een zachte doek of borstel te gebruiken.

Zelf samen stellen

Kees Smit Tuinmeubelen biedt de mogelijkheid om zelf uw perfecte tuinset samen te stellen. Wij helpen u graag om de perfecte tuinstoelen en/of kussens bij uw blauwe tuintafel te vinden. U kunt telefonisch of online contact opnemen met onze klantenservice of u kunt advies vragen in een van onze showrooms.

Makkelijk en snel bestellen

Heeft u de perfecte blauwe tuintafel gevonden? U kunt makkelijk en snel bestellen via de website van Kees Smit Tuinmeubelen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image