Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Groen
 • Manifesto Pepoli bijzet tuintafel Ø74 (h:52cm)

  Manifesto Pepoli bijzet tuintafel Ø74 (h:52cm)

  Olijf Groen (Blad = Glas)
  Nog geen beoordelingen

  189,-

  149,-

Groene tuintafels

Wilt u eens echt iets anders in uw tuin? Kies dan voor een groene tuintafel! Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u groene tuintafels met een goede kwaliteit. Al onze tuintafels worden aangeboden tegen de laagste prijs! Een groot deel groene tuintafels uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen zijn van aluminium/polywood. Bent u niet op zoek naar een groene tuintafel? Kijk dan eens via het filter naar andere kleuren, zoals een grijze tuintafel of een blauwe tuintafel.

Uitgelicht: groene tuintafels van polywood

Een groene tuintafel van polywood heeft de uitstraling van hout, maar is gemaakt van kunststof. Andere eigenschappen van polywood zijn:

 • Licht
 • Sterk
 • Makkelijk te reinigen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Warme uitstraling
 • Onderhoud groene tuintafels van polywood

  Wilt u uw tuintafel van polywood reinigen? Gebruik dan geen scherpe reinigingsmiddelen. Kees Smit Tuinmeubelen raadt aan om groene zeep, veel water en een zachte doek of borstel te gebruiken. Kijk voor meer onderhoudstips eens op onzeonderhoudsblog over polywood tuinmeubelen

  Zelf samen stellen

  Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u zelf uw perfecte tuinset samenstellen. U kunt een groene tuintafel van polywood combineren met bijvoorbeeld tuinstoelen van aluminium. Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte tuinset. U kunt online of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of advies vragen aan een van onze vakkundige adviseurs in een van onze showrooms. De koffie staat altijd voor u klaar!

  Makkelijk en snel bestellen

  Heeft u de perfecte groene tuintafel gevonden? Dan kunt U deze eenvoudig en snel bestellen via onze website. Al onze tafels zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image