Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

 1. Forza Furniture
 • Forza Pineta bijzet tuintafel 97x57x40cm

  Forza Pineta bijzet tuintafel 97x57x40cm

  Acacia
  Nog geen beoordelingen

  269,-

  219,-

 • Forza Caluso dining tuintafel 160x96x75cm

  Forza Caluso dining tuintafel 160x96x75cm

  Royal Grey (Blad = Glas)
  8

  249,-

  199,-

Tuintafels van Forza Furniture

Forza Furniture Tuinmeubelen is één van de vele merken die Kees Smit Tuinmeubelen in haar assortiment heeft. Deze tuintafels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden tegen de laagste prijs aangeboden! De tuintafels van Forza Furniture hebben een moderne uitstraling door het aluminium of strakke vlechtwerk. U kunt op deze pagina het aanbod tuintafels van Forza Furniture bekijken.

Uitgelicht: aluminium tuintafels van Forza Furniture

Veel tuintafels van Forza Furniture zijn van vlechtwerk, oftewel wicker. Wicker forza tuintafels zijn niet meer weg te denken bij de fabricage van tuintafels. Een wicker tuintafel biedt een aantal voordelen, namelijk:

 • Licht in gewicht
 • Sterk
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Duurzaam
 • Mooie uitstraling
 • Onderhoudsvriendelijk
Deze eigenschappen maken vlechtwerk tot een uitermate geschikt materiaal voor tuintafels. Ook vergt een tuintafel van vlechtwerk minimaal onderhoud. U kunt de tuintafel schoonmaken met groene zeep een goede borstel en veel water. Een hogedrukspuit of agressieve schoonmaakmiddelen worden ten strengste afgeraden, omdat dit de tuintafel kan beschadigen. Kees Smit Tuinmeubelen raadt het ook af om de tuintafel af te dekken met een hoes of zeil. Hierdoor kan het kunststof niet ademen en kunnen er vervelende vlekken ontstaan. Bent u op zoek naar een tuintafel van wicker van een ander merk? Kijk dan eens tussen onze vlechtwerk tuintafels.

Breder oriënteren

Op deze pagina worden alle tuintafels van Forza Furniture weergegeven met de bijbehorende informatie. Wilt u uw zoekopdracht verfijnen? U kunt via de filter een selectie maken.

Forza Furniture tuinmeubelen

Naast tuintafels biedt Forza Furniture ook tuinstoelen aan. Kees Smit Tuinmeubelen biedt u de mogelijkheid om zelf uw perfecte tuinset samen te stellen. Vervolgens kunt U bijvoorbeeld een tuintafel van Forza Furniture combineren met een tuinstoel van Forza Furniture. Kees Smit Tuinmeubelen helpt u graag om uw tuinset naar eigen smaak te maken. U kunt telefonisch of online contact opnemen met ons of u kunt advies vragen in een van onze showrooms. De koffie staat voor u klaar!

Makkelijk en snel bestellen bij Kees Smit Tuinmeubelen

Heeft u de perfecte tuintafel van Forza Furniture gevonden? Dan kunt U deze eenvoudig en snel bestellen via de website van Kees Smit Tuinmeubelen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Producten vergelijken

Selecteer minstens 2 producten.
U kunt maximaal 5 producten vergelijken.

  Loading image