4 resultaten
 1. Gezien op TV
  R&S Design Capri ligbed
  R&S Design Capri ligbed
  Royal Grey
  (135)
  Aanbiedingsprijs 129,- Normale prijs 159,-
  U bespaart: 30,- (-19%)
 2. R&S Design Armilla relaxstoel
  R&S Design Armilla relaxstoel
  Zwart
  (36)
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 3. R&S Design Armilla relaxstoel
  R&S Design Armilla relaxstoel
  Royal Grey
  (56)
  Aanbiedingsprijs 109,- Normale prijs 139,-
  U bespaart: 30,- (-22%)
 4. R&S Design Capri ligbed
  R&S Design Capri ligbed
  White
  (15)
  Aanbiedingsprijs 129,- Normale prijs 159,-
  U bespaart: 30,- (-19%)
4 resultaten

R&S Design ligbedden bij Kees Smit Tuinmeubelen

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een grote collectie R&S Design ligbedden. Een R&S Design ligbed is strak maar comfortabel van lijn. Heerlijk genieten van het mooie zomerweer? Heerlijk luieren met een gekoeld drankje en lekkere hapjes maken het genot helemaal compleet. U zult veel plezier beleven aan uw R&S Design ligbed. Een perfecte combinatie met het ligbed zijn de sierkussens uit het assortiment van Kees Smit Tuinmeubelen. Hiermee maakt u het totaalplaatje af. Kom gerust langs om de ligbedden te proberen en vindt uw favoriete R&S Design ligbed bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Uitgelicht: R&S Design aluminium ligbedden

Aluminium is een veelgebruikte materiaalsoort in de tuinmeubelindustrie. De R&S Design aluminium ligbedden zijn veelal gemaakt van deze materiaalsoort. De kenmerken van aluminium zijn:

 • Aluminium is sterk
 • Aluminium is gemakkelijk te reinigen
 • Aluminium is onderhoudsarm

Kortom, een R&S Design ligbed is geschikt voor iedere tuin of balkon. Om het aluminium gemakkelijk te reinigen zijn water, groene zeep en een zachte doek een must. In no-time is uw ligbed weer heerlijk fris en schoon. Wij adviseren géén agressieve, scherpe schoonmaakmiddelen te gebruiken. Dit komt de kwaliteit van het R&S Design ligbed niet ten goede. Nieuwsgierig naar meer onderhoudstips over het R&S Design aluminium ligbed? Neem dan eens een kijkje op onze onderhoudsblog over aluminium. Ook voor opbergtips bent u hier aan het juiste adres.

 

Verschillende merken

Liever een ligbed van een ander merk. Kees Smit Tuinmeubelen heeft ook een tal van andere merken in haar assortiment, waaronder.

 

Overtuigd?

Bent u overtuigd door een stijlvol R&S Design ligbed? Het ligbed is gemakkelijk te bestellen in onze webshop of kom langs in één van onze vestigingen.