• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

 • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

429 resultaten
 1. -45% Korting
  Intenso Fellini lounge hoekmodule 82cm
  Intenso Fellini lounge hoekmodule 82cm
  Kubu (incl. kussens Sand)
  (5)
  Aanbiedingsprijs 299,- Normale prijs 539,-
  U bespaart: 240,- (-45%)
 2. Manifesto Celante lounge hoekmodule 81cm
  Manifesto Celante lounge hoekmodule 81cm
  Charcoal (incl. kussens)
  (1)
  Aanbiedingsprijs 379,- Normale prijs 469,-
  U bespaart: 90,- (-19%)
 3. Keuzehulp loungesets

  Op zoek naar een loungeset? Beantwoord een aantal vragen en bekijk direct de loungesets die aansluiten bij uw wensen.

 4. Bellagio Cadora lounge tussenmodule 80cm
  Bellagio Cadora lounge tussenmodule 80cm
  White (incl. kussens) (Inlay = Teak)
  (1)
  Aanbiedingsprijs 649,- Normale prijs 839,-
  U bespaart: 190,- (-23%)
 5. Il Tempo Giulia lounge hoekmodule 164 cm
  Il Tempo Giulia lounge hoekmodule 164 cm
  Grey (incl. kussens)
  Aanbiedingsprijs 989,- Normale prijs 1.239,-
  U bespaart: 250,- (-20%)
 6. Bellagio Avolo lounge tussenmodule 80cm
  Bellagio Avolo lounge tussenmodule 80cm
  White (incl. kussens) (Inlay = Teak)
  Aanbiedingsprijs 689,- Normale prijs 859,-
  U bespaart: 170,- (-20%)
 7. Aanbiedingen

  Ontdek alle scherp geprijsde tuinmeubelen met kortingen tot wel 50%.

 8. Bellagio Cadora lounge tussenmodule 80cm
  Bellagio Cadora lounge tussenmodule 80cm
  Charcoal (incl. kussens) (Inlay = Teak)
  Aanbiedingsprijs 649,- Normale prijs 839,-
  U bespaart: 190,- (-23%)
 9. -31% Korting
  Il Tempo Elia lounge hoekmodule 95cm
  Il Tempo Elia lounge hoekmodule 95cm
  Grey (incl. kussens)
  Aanbiedingsprijs 599,- Normale prijs 869,-
  U bespaart: 270,- (-31%)
 10. Forza Terni lounge tussenmodule
  Forza Terni lounge tussenmodule
  White (incl. kussens)
  (1)
  Aanbiedingsprijs 269,- Normale prijs 339,-
  U bespaart: 70,- (-21%)
 11. Bellagio Avolo lounge tussenmodule 80cm
  Bellagio Avolo lounge tussenmodule 80cm
  Charcoal (incl. kussens) (Inlay = Teak)
  Aanbiedingsprijs 689,- Normale prijs 859,-
  U bespaart: 170,- (-20%)
429 resultaten

Loungeset kopen voor in de tuin? 

Bent u op zoek naar een mooie loungeset? Dan bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het goede adres. Hier vindt u een ruim assortiment tuin loungesets met de laagsteprijsgarantie. Met een loungeset voor buiten komt u heerlijk tot rust. Plof neer op de comfortabele loungekussens en ga genieten van het buitenleven.

De tuin loungesets van Kees

Er bestaan diverse soorten loungesets voor in de tuin. De meest welbekende variant is de loungehoek. Kenmerkend aan deze set is uiteraard de hoekbank. Dit soort loungesets vullen goed de ruimte en zien we ook vaak terug onder een overkapping of veranda. Iedere tuin of balkon is anders en daarom bieden wij diverse varianten loungesets aan. Bij Kees Smit Tuinmeubelen kunt u kiezen uit de volgende modellen:

Deze modellen kunt u uitbreiden met losse elementen, zoals een tussenmodule. Uw beschikbare ruimte is afhankelijk voor de keuze bij een loungeset. Lees onze blog over loungeset tips voor meer informatie. Wilt u meer inspiratie opdoen en tips krijgen? Bekijk dan eens alle tuininspiratie op onze website en laat u inspireren. 

Moderne loungesets

Loungesets zijn sinds een aantal jaar niet meer weg te denken uit de tuin. Deze tuinmeubelen zetten de woonkamerstijl door naar buiten. De loungekussens creëren namelijk een fijn en warm huiskamergevoel in uw tuin. Daarnaast is voor iedere tuin wel een geschikte loungeset te vinden. U kunt het klein en compact houden voor op het balkon of flink uitbreiden voor in de tuin. Hoe dan ook, met een loungeset haalt u een echte eyecatcher naar uw terras. Indien u liever een kleinere loungeset wilt, bekijk dan onze balkon loungesets.

Naast de klassiekers bieden wij bij Kees Smit Tuinmeubelen ook moderne loungesets aan. Deze hebben een modern design en passen goed thuis in de moderne tuin. Een mix van materialen is bijvoorbeeld ontzettend trendy in de tuin. Lees meer over de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen in onze tuintrends voor dit seizoen.

Populaire soorten

Aangezien tegenwoordig veel aanbod is in loungesets, kan het erg moeilijk voor u zijn om een keus te maken. Wat is nu de beste loungeset? Wanneer u veel ruimte tot uw beschikking heeft, kunt u kiezen voor een hoek loungeset of een dining loungeset. Een dining loungeset heeft een hogere tafel, zodat u er makkelijker aan kunt eten. Wanneer u met een kleinere ruimte moet werken, zijn loungesets die bestaan uit een losse bank en stoelen of enkel stoelen misschien wat handiger, omdat u deze makkelijker kunt verplaatsen. 

Heeft u geen plek voor een hoek loungeset buiten, maar wilt u toch graag een bank hebben, dan is de chaise longue loungeset misschien wat voor u. Deze heeft aan de ene zijde een langer zitgedeelte. Zodat u heerlijk met de voeten hoog kunt zitten. Ook zijn natuurlijk losse lounge elementen verkrijgbaar, om het geheel naar uw eigen smaak aan te passen. Om uw keuze wat te vereenvoudigen, hebben we de beste loungesets op een rijtje gezet. Ontdek hier de beste loungesets van Kees! 

De beste loungeset aanbieding

Wanneer u op zoek bent naar een loungeset aanbieding, is het verstandig om uzelf een aantal vragen te stellen. Gaat u voor kwaliteit of voor kwantiteit? Een loungeset kopen doet u voor de langere termijn. Het is erg verleidelijk een goedkope loungeset aan te schaffen, maar het is dan de vraag of deze meerdere zomers meegaat. Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij hanteren namelijk een laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat u onze loungesets nergens goedkoper vindt. Dankzij grootschalige inkoop kunnen wij u de beste prijs blijven garanderen.

Meest gekozen loungeset materialen

Als u heeft bepaald welk formaat loungeset in uw tuin past, is het tijd om een keuze te maken voor een materiaal. De meest gekozen materialen voor loungesets zijn wicker, aluminium of teakhout.

Wicker
Wicker loungesets zijn gemaakt van kunststof vlechtdraad. Wicker wordt dan ook wel eens kunststof vlechtwerk genoemd. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben de wicker tuinmeubelen een aluminium frame waar het vlechtdraad met de hand op gevlochten is. Ieder wicker tuinmeubel is hierdoor een unieke creatie. Wicker is sterk en erg onderhoudsvriendelijk. Bekijk in de webshop alle wicker loungesets van Kees.

Aluminium
Een groot voordeel van een aluminium loungeset is toch wel dat deze niet kan doorroesten. Daarnaast is het materiaal licht in gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen. Bij Kees Smit Tuinmeubelen is al het zichtbare aluminium gepoedercoat. Dit houdt in dat de kleurlaag onder zeer hoge temperatuur op het materiaal is gebrand. Dit zorgt voor een betere bescherming van het meubelstuk. Aluminium loungesets zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben een modern karakter.

Teakhout
Teakhout is een duurzame houtsoort. Het hout beschermt zich van nature al tegen verschillende weersomstandigheden. Daarom zijn teak loungesets ook zo populair. Na verloop van tijd krijgt het hout een grijze kleur. Ook zorgt het hout voor een warme sfeer en een natuurlijke uitstraling. Genoeg redenen dus om voor een teakhouten loungeset te kiezen.

Onderhoud van een tuinset lounge

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw prachtige tuinset lounge is goed onderhoud erg belangrijk. Ieder materiaal heeft een andere behandeling nodig.

 • Onderhoud wicker loungesets: wicker is een materiaal dat eenvoudig schoon te maken is. Met een sopje van lauwwarm water en groene zeep maakt u uw loungeset snel weer schoon. Doe dit met een zachte borstel, hiermee voorkomt u krassen. Met een tuinslang spoelt u het losgekomen vuil weg. Laat uw loungeset buiten drogen in de zon of de wind.
 • Onderhoud aluminium loungesets: het onderhoud van een aluminium loungeset is eigenlijk heel gemakkelijk. U heeft nodig: lauwwarm water, groene zeep en een zachte borstel. Maak eerst het meubel goed nat en borstel vervolgens met het sopje uw meubel weer helemaal schoon. Uiteraard goed naspoelen met water en u kunt weer genieten van uw loungeset.
 • Onderhoud teak loungesets: een tuinset lounge van teakhout kunt u het beste schoonmaken op een regenachtige dag, want u heeft veel water nodig. De loungeset moet door en door nat zijn voordat u begint met schoonmaken. Hierdoor gaan de poriën van het hout openstaan. U heeft nodig een sopje van lauwwarm water en keukenzout/soda en een harde borstel. Met dit sopje boent u in de richting van de houtnerf het hout weer schoon. Daarna spoelt u met behulp van een tuinslang uw meubel met veel water af.

Onderhoud kussens

Ook uw kussens hebben onderhoud nodig. Wij adviseren uw kussens aan het einde van de dag op te bergen. Ook wanneer uw loungeset buiten onder een overkapping staat. Door het vocht kunnen de kussens sneller verkleuren. Het opbergen kunt u eenvoudig doen in een van onze opbergtassen of opbergboxen voor de tuin. Hiermee verlengt u de levensduur van uw kussens.

Tegenwoordig hebben de meeste kussens een hoes met een rits, waardoor deze zeer gemakkelijk gewassen kunnen worden. U kunt de hoezen wassen in de wasmachine met koud water. Laat de hoezen echter nooit in de droogtrommel drogen, maar hang ze buiten op. Bekijk ook eens onze tuin sierkussens, waarmee u verrassende kleuraccenten aanbrengt en het geheel compleet maakt. Heeft u al een eigengemaakte loungeset en bent u nu alleen op zoek naar kussens? Bekijk dan hier onze losse loungekussens en palletkussens.

  Populaire vragen

  Hoe duur is een loungeset?

  Voor onder de 700 euro kunt u al een compacte loungeset kopen. Hoe groter de loungeset, hoe duurder het wordt. Materiaal speelt ook een rol bij de prijs van een loungeset. Zo is een loungeset van wicker goedkoper dan van hout.

  Hoe kies ik een loungeset?

  Een loungeset kiest u op basis van prijs, zitcomfort, formaat en materiaal. Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Populaire materialen voor het aanschaffen van een loungeset zijn wicker, aluminium en teakhout. 

  Waar kan ik een loungeset kopen?

  Een loungeset koopt u bij Kees Smit Tuinmeubelen. Ons assortiment aan loungesets is zeer ruim, zodat er altijd een geschikte loungeset voor u tussen zit. Kom langs in één van de Experience Stores XXL of bestel uw loungeset via onze webshop.

  Meer advies

  Loungeset_kopen_tips

  Tips voor het kopen van een nieuwe loungeset

  In deze blog geven we u verschillende tips voor de aanschaf van een nieuwe loungeset.

  Top_10_loungesets

  Top 10 beste loungesets van Kees

  Om u een beetje op weg te helpen hebben wij de top 10 beste loungesets op een rijtje gezet.