• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

36 resultaten
  1. Kussen t.b.v. ROUGH-B lounge tuintafel 60x60cm
    Kussen t.b.v. ROUGH-B lounge tuintafel 60x60cm
    Blue Black
    Speciale prijs 99,- Normale prijs 119,-
    U bespaart: 20,- (-17%)
36 resultaten

Blauwe tuinkussens bij Kees Smit Tuinmeubelen

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie blauwe tuinkussens in verschillende soorten, materialen en merken. Op zoek naar een mooie blauwe tuinkussens? Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u hiervoor aan het juiste adres! Een blauw tuinkussen kunt u combineren met bijvoorbeeld één van de vele tuinstoelen of ligbedden. Blauwe tuinkussens maken uw tuinmeubelen helemaal compleet. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de blauwe tuinkussens in onze webshop.

Uitgelicht: blauwe katoenen tuinkussens

Één van de bekendste stofsoorten is katoen. Katoen is een natuurlijke stof die veel wordt gebruikt bij de fabricage van tuinkussens. Blauwe katoenen tuinkussens hebben een hoog zitcomfort. De belangrijkste eigenschappen van katoen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

  • Katoen is een zachte en natuurlijke materiaalsoort
  • Katoen geeft een comfortabel zitcomfort
  • Katoen is redelijk slijtvast

Wij adviseren om blauwe katoenen tuinkussens altijd op te bergen als u deze niet gebruikt. Dit om de levensduur van de blauwe tuinkussens te verlengen. 

Verschillende soorten blauwe tuinkussens

Blauwe tuinkussens zijn onderverdeeld in verschillende soorten. Voor elk soort tuinmeubel heeft Kees Smit Tuinmeubelen een blauw tuinkussen dat past. 

Blauwe tuinkussens kopen

Graag blauwe tuinkussens kopen? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen! Of bestel gemakkelijk en snel via onze webshop.