Tuintrends 2020 – 6 tuin ideeën voor het nieuwe seizoen

tuintrends

Benieuwd naar de tuintrends van 2020? Onze trendwatchers zijn op zoek gegaan naar de nieuwste trends voor het buitenleven. Voor dit jaar zien we maar liefst zes trendy tuin ideeën voorbij komen. Bekijk ze allemaal en laat je verder inspireren door jouw favoriet. 

Tuintrend 1: Beach Vibes

Maak van je achtertuin een fijne strandclub met de tuintrend Beach Vibes. Kies voor de bekende strandkleuren en creëer een aangename loungeplek.

Tuintrend 2: Zen Spirit

Tijd om te pauzeren. Zen Spirit staat voor onthaasten, de rust opzoeken. Met strakke lijnen en materialen zoals bamboe en hout creëer je je eigen rustgevende tuinoase.

Tuintrend 3: Black & White

Black & White staat voor design met een strakke uitstraling. De basiskleuren zijn zwart en wit, maar het toevoegen van één felle kleur maakt het helemaal af. Past deze trend bij jou?

Tuintrend 4: Indian Sunset

Waan je in een andere cultuur met de tuintrend Indian Sunset. Gebruik warme kleuren en ga op zoek naar accessoires in aardetinten om ook je eigen tuin of balkon een Indian make-over te geven.

Tuintrend 5: Tropical Paradise

Heb jij groene vingers en ben je gek op felle kleuren? Dan is de vrolijke jungle van deze trend echt iets voor jou. Tropical Paradise is een mix van kleuraccenten voor een zinderende zomer.

Tuintrend 6: Naturel Elements

Wit, beige en pasteltinten. Deze drie leggen de basis van het zachte kleurenpallet van Naturel Elements voor een pure sfeer in de tuin. Kies voor ronde vormen en natuurlijke materialen om deze tuintrend naar je eigen tuin te halen.