Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)

Black Smoked
Direct leverbaar
Productvarianten (4)
109,-
Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)
109,-
Bewaar
Productspecificaties
    • Artikelnummer: 124374
    • Merk: Cosi
    • Materiaal: Gecoat Metaal
    • Kleur: Zwart

Dit product is te bekijken in:

  • Almelo
  • Amersfoort
  • Venlo
Beoordelingen

Beoordelingen voor Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)

Dit product heeft nog geen beoordelingen.
Omschrijving

Geniet van sfeervolle avonden met de Cosiscoop XL gaslantaarn Ø20cm (h:30,5cm)

Ervaar het ultieme tuingenot met de Cosiscoop XL gaslantaarn van Cosi. Deze stijlvolle lantaarn zorgt voor sfeervolle verlichting op je terras, balkon of bij je tuinzitje. Met zijn robuuste uitstraling en praktische formaat is het een echte aanvulling op je tuinmeubels.

Eigenschappen

De Cosiscoop XL gaslantaarn is een product van het merk Cosi, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle tuinaccessoires. De lantaarn heeft een mooi zwart design, wat in elke tuin een echte eyecatcher is. Het product is gemaakt van gecoat metaal. Dit materiaal is sterk en duurzaam, wat zorgt voor een lange levensduur van de lantaarn.

Onderhoud

De Cosiscoop XL gaslantaarn is gemaakt van gecoat metaal. Dit materiaal is relatief sterk en zeer onderhoudsvriendelijk. Het is bestand tegen zowel UV-straling als weersinvloeden, wat de lantaarn ideaal maakt voor buitengebruik. Ondanks de stevigheid van het materiaal, is het belangrijk om de lantaarn goed te onderhouden en schoon te maken. Vermijd hierbij het gebruik van een hogedrukspuit en agressieve reinigingsmiddelen om beschadigingen aan de coating te voorkomen. Door regelmatig onderhoud blijft je lantaarn er mooi uitzien en verleng je de levensduur.