• Laagsteprijsgarantie, hoogste klantwaardering

  • Binnen 5 werkdagen gratis thuisbezorgd vanaf €150,-

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Aflevering 3 | Een wellness tuin

Seizoen 6

  • Nieuwegein

Heb jij de aflevering van De Grote Tuinverbouwing gezien? Deze week is het team in Nieuwegein bij Natascha en Ferry. Zij hadden een een functionele tuin voor de kinderen, maar nu de kinderen ouder zijn geworden zijn ze klaar voor verandering en willen ze de tuin aanpassen naar hun smaak. Het stel wil het liefst een wellness tuin waar ze echt tot rust kunnen komen. Ook willen ze veel groen zien en gezellig met vrienden en familie kunnen zitten. Ben je benieuwd naar welke meubelen er gebruikt zijn? In deze blog laten wij jou de meubelen zien.

R&S Design Altea/Fidenza 220cm dining tuinset stapelbaar

Door het zeer fraaie design van deze dining tuinset zal het in elke tuin of op elke veranda tot zijn recht komen. De tuinset is van aluminium en is daardoor erg sterk, licht in gewicht en onderhoudsarm. Het tafelblad is van polywood latten. Polywood is een kunststof met het uiterlijk en de structuur van hout. De combinatie van aluminium met polywood is tijdloos en de lichte kleur latten op het donkere onderstel zorgen ervoor dat deze tuintafel een echte blikvanger is op jouw terras!
Daarnaast geeft de Altea dining stapelstoel je een zeer confortabele actieve zit. 

Forza Giotto lounge tuinbank

De Forza Giotto lounge tuinbank is een strak vormgegeven loungebank uit een stevig aluminiumframe met een plat stevig vlechtdraad. De bank heeft brede arm- en rugleuningen.