Verlanglijst
Favorieten

Log in of maak een account aan
om artikelen toe te voegen aan uw favorieten

Cart

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Tuinmeubelen opbergen

Tuinmeubelen opbergen

13 september 2017

Als de zomer voorbij is en je geen gebruik meer van je tuinmeubelset maakt, is het aan te raden je tuinmeubelen op een droge plaats op te bergen. Voordat je aan de slag gaat, is het handig om over een aantal onderhoudsfeitjes op de hoogte te zijn!
Lees verder
Onderhoud parasol & schoonmaken parasol

Onderhoud parasol & schoonmaken parasol

1 augustus 2017

Er zijn tegenwoordig veel tuinmeubelen en accessoires op de markt om je tuin aan te kleden,  en daar hoort een parasol natuurlijk ook bij. Om ervoor te zorgen dat je parasol zo lang mogelijk meegaat is je parasol schoonmaken van groot belang. In dit artikel leren we je hoe je je parasol het beste kunt schoonmaken en onderhouden.

Lees verder
Onderhoud outdoor textiel tuinmeubelen

Onderhoud outdoor textiel tuinmeubelen

20 juli 2017

Outdoor textiel, een materiaalsoort die comfort biedt én je tuinmeubelen beschermen tegen wind, zon en regen. Deze stof is voorzien van een beschermlaag, waardoor het water over de stof rolt en niet intrekt. Condens- en vochtvorming wordt voorkomen, doordat de stof kan ‘ademen’. Er zijn een aantal dingen die je moet weten over je outdoor textiel tuinmeubelen. In deze blog lees je precies wat de eigenschappen zijn van deze materiaalsoort, hoe het schoongemaakt moet worden en hoe je het moet onderhouden.

Lees verder
Bescherm je parasol met een beschermhoes

Bescherm je parasol met een beschermhoes

30 mei 2017

Het is verstandig je parasol te beschermen met een beschermhoes. Waarom? Omdat je zo langer plezier beleeft van je parasol. Een beschermhoes beschermt een parasol namelijk tegen weersinvloeden van buitenaf. In deze blog zet ik de voordelen op een rij en leg ik uit hoe je de beschermhoes moet gebruiken.
Lees verder
Terras onderhoud

Terras onderhoud

6 maart 2017

Als de dagen weer donkerder en korter worden en er veel regen valt, is groene aanslag vaak een probleem. Aanslag ontstaat vooral op donkere vochtige plekken waar weinig zon komt. De mossen en algen houden water vast waardoor het probleem verergert wordt.
Lees verder
Onderhoud van RVS tuinmeubelen

Onderhoud van RVS tuinmeubelen

10 december 2015

Bij Kees Smit hebben we een groot assortiment R.V.S. tuinmeubelen, ook wel Roest Vast Staal genoemd. Eigenschappen van R.V.S. zijn dat het materiaal sterk, duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. Wat moet ik doen om zo lang mogelijk van mijn RVS meubelen te kunnen genieten?
Lees verder